В
Піст потрібно ретельніше стежити за тим що їсти. І відразу здається що
все неможна, хоча насправді, наша українська кухня, дарує багато
різноманітних, поживних і вітамінізованих рецептів. Трішки фантазії і
бажання для їх здійснення.
В
дитинстві я страшенно нелюбила вінегрет, вмовляли його скуштувати
неодноразово, а він не смакував і все тут. Цього року я вирішила
спробувати зготувати його сама. Смак для мене став відкриттям.
Отож, готуємо:Буде потрібно:
5 середніх картоплин
2 бурячка
2 морквинки
2 скл. білої квасолі
квашеної капусти (до смаку)
4 ст. л. олії (можна і оливкову)
сік половинки лимона
сіль до смаку
Кількість інградієнтів можна збільшувати або зменшувати за своїм смаком.
Приготування:
1. Відварити в мундирах (не зчищачи шкірку) картоплю, буряк і моркву. Відцідити воду, дати чуть остити і зняти зі всього шкірку. Порізати на квадратики.
2. Відварити квасолю. Остудити. Змішати з картоплею, морквою та бурячком.
3. Відтиснути від соку квашену капусту і додати в салат (до смаку).
4. Сприснути лимонним соком, посолити і додати олію.
P:S Для любителів цибульки, можна порізати і додати в салатик 2 середніх цибулинки. Особисто мені смакує без:)
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар