середа, 25 вересня 2013 р.

Корейська морква

Рецепт зовсім не новий, але як і в будні так і на свята смакує кожного разу.
Інгредієнти для приготування:

800 гр. моркви

5-6 зуб. часнику
1 ст.л. цукру
1 ч.л. солі
0,5 ч.л. червоного перцю
1 ст.л. чорного (меленого) перцю
1 ч.л. коріандру (для любителів приправ)
1 ст. л. оцету
100 гр. олії (за своїм смаком і вподобанням)
40 гр. мелених (подріблених) волоських горіхів
Приготування:
1. Натерти моркву. Додати цукор і сіль, добре помнути.
2. Додати видавлений часник, червоний і чорний перець та оцет. Все добре перемішати виделкою.
3. В окремій кастрюльці довести до кипіння олію.
4. Олію довести до кипіння і вилити в моркву, помішуючи.
5. Додаємо горіхи, ще раз ретельно перемішуємо. Салат готовий.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар