пʼятниця, 27 вересня 2013 р.

Запечена картопля з сиром

Картопелька. Якщо ви любитель картоплі і хочеться якоїсь різноманітності, фантазуйте:-Р
ІНГРЕДІЄНТИ:

6 шт великих картоплин
100 г масла
250 г твердого сиру
олія
2 ст л сметани
сіль, перець до смаку
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Розігріваємо духовку до 200 С.
2. Миємо добре картоплю.
3. Робимо надрізи по всій довжині картоплинок, але недорізаючи до кінця.
4. Нарізаємо сир тоненькими пластинками а масло кусочками і виставляємо по черзі в розрізи картоплинок (можна все заставити сиром, а потім змастити картоплинки маслом).
5. Ставимо картоплю до розігрітої духовки на 45 хвилин. Потім виймаємо, і поливаємо сметаною.
6. Посипаємо тертим сиром і ще хвилин 15 допікаємо в духовці.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар