вівторок, 24 вересня 2013 р.

Запіканка з кольорової капусти і броколі

Ну дуже простий і швидкий у виконанні рецепт, а який смачний ямііі!!! Дякую за нього i_lara
Цілком погоджуюсь з авторкою, у кожного запіканка своя, і при будь яких варіаціях продуктів вона завжди нууу дуже смачна;)
Отож, інградієнти для запіканки:

одна середня броколі і одна кольорова капустинки
3-4 великих яйця
пів стакана молоа (120 мл) + 2 ст. л. сметани
2-3 ст. л. муки
120-150 г сира, натертого на великій тертці
сіль і мелений чорний перець до смаку.
Приготування:
Овочі можна приготувати в пароварці, або ж відварити в чуть підсоленій воді. Якщо відварювати, то не до повної готовності і потім відразу перекласти капусту в холодну воду, це збереже її колір.
Нагріти духовку до 200-220 градусів. Змастити форму для запіканки оливковою олією (або ж як в оригіналі розтопленим маслом) і посипати подрібленими сухарями (можна і без них).
Збити яйця в мисці, додати молоко і сметану. Перемішати все ретельно. Додати більшу частину потертого сиру. Перемішати.
Просіяти муку і акуратно додаєм в яєчну масу так щоб не було комочків.
Додати перець, сіль до смаку.
Виложуєм броколі і кольорову капусту. В довільному порядку, розділяючи гілочки капусти між собою.
Залити масою з яєць і сиру, розрівняти так щоб маса зашла у всі шпаринки між капустою і посипаємо потертим сиром що залишився.
Поставити в духовку і запікати приблизно пів години або ж більше, поки не зарумяниться.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар