Рецептик
без жодного грама муки, і це не може не радувати. Хоча звісно манка не
найменш калорійний продукт, але ж давайте вірити у безкалорійні рецепти.
Запіканка получається ніжна і не приторно солодка, що дозволяє полити її до смаку або джемом або згущиком.
Інгредієнти:
500 гр. сиру (домашнього)
2 шт. яйця
60 гр. цукру
100 гр. манної крупи
1/2 стакана молока
50 гр масла кімнатної температури
Приготування:
1. В мисці зєднуєм сир, цукор та яйця і добре перемішуєм міксером на середній швидкості.
2. Добавляємо масло і ще раз перемішуєм.
3. Додаємо манну крупу, перемішуєм.
4. Виливаємо молоко, перемішуєм.
5. Духовку розігріваємо до 180 С. Форму змащуємо маслом і присипаєм манкою.
6. Виливаємо отриману сирну масу і печемо 40-50 хв.
Запіканка получається ніжна і не приторно солодка, що дозволяє полити її до смаку або джемом або згущиком.
Інгредієнти:
500 гр. сиру (домашнього)
2 шт. яйця
60 гр. цукру
100 гр. манної крупи
1/2 стакана молока
50 гр масла кімнатної температури
Приготування:
1. В мисці зєднуєм сир, цукор та яйця і добре перемішуєм міксером на середній швидкості.
2. Добавляємо масло і ще раз перемішуєм.
3. Додаємо манну крупу, перемішуєм.
4. Виливаємо молоко, перемішуєм.
5. Духовку розігріваємо до 180 С. Форму змащуємо маслом і присипаєм манкою.
6. Виливаємо отриману сирну масу і печемо 40-50 хв.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар